Kauneuspiste Pioni

KAUNEUTTA JA HYVINVOINTIA KERAVA

Spa-henkinen hoitola, jossa tehdään kasvohoitoja isolla sydämellä ❤️ Rentouttavat hoitoelämykset, lempeät tuoksut, laadukkaat hoitotuotteet ja hoitavien käsien kosketus tunnelmallisessa hoitohuoneessa ovat arkielämän luksusta. Irtiotto arkeen, vastapainoa stressiin ja kiireeseen. Meillä on hiljaista, rauhallista ja tunnelmallinen hoitohuone vie sinut syvärentoutuneeseen tilaan ja aika usein -unten maille. Puhummekin enemmän hoitoelämyksistä, kokonaisvaltaisista hoidoista kuin perinteisistä listahoidoista. Sinua hoitaa kauneuden- ja ihonhoidon koulutettu ammattilainen, SKY-Cidesco-kosmetologi. Kaikki hoitomme ovat hiljaisia hoitoja. LAHJAKORTIT 24/7 www.annalahjaksi.fi/pioni Verkosta ostetun lahjakortin voi tulostaa tai tilata sähköpostiin. Lahjakortteja voi ostaa myös hoitolasta, mutta varmista soittamalla/varmimmin tekstarilla, että olemme paikalla. Olet sydämellisesti tervetullut 💙 Samassa osoitteessa toimii myös kynsisalonki Las-nails.

Henkilökunta

Employee picture

TS

- Ammattitaito ei ole alennusmyynnissä - Tiesitkö, että kuka tahansa voi kutsua itseään kosmetologiksi ilman ammatillista pätevyyttä? Olen aito SKY-Cidesco-kosmetologi. Kosmetologin tutkinnon (SKY-Opisto, yo-pohjainen koulutus) lisäksi olen suorittanut arvostetun kansainvälisen Cidesco-tutkinnon. Olen tarkka, kokenut, rauhallinen tekijä, jolla on vahva teoreettinen ja käytännön osaaminen. Kaikissa hoidoissa on käytössä vain laadustaan tunnetut ammattisarjat, jotka ovat olleet markkinoilla pitkään. Erityisosaamista on hoitavat kädet ja ihanat, pitkät ylelliset kasvohieronnat. Eihän turhaan sanota, että kädet ovat sydämen jatke.

Ajanvaraus

Ajanvarauksien peruutus viimeistään 48 h ennen varausvahvistuksen peruutusnappi tai p. 050 509 8210 arkisin 10 - 16. Vapaat ajat varataan nopeasti ja varsinkin pitkät hoitoajat,joten tee ajanvaraus ajoissa / käyntisi yhteydessä. Tervetuloa!

Yhteystiedot

Sisäänkäynti Keskikadun puolelta. Ovi on lukossa ja ovikello löytyy ulko-oven vierestä. Auto parkkiin viereiseen parkkihalliin, Keskikatu (pysäköinti 1 h), Karusellin parkkihalliin, juna-aseman pysäköintipaikalle. Asemalta matkaa hoitolaan 400 m. Saavuthan omalle hoitoajallesi täsmällisesti, 5 min. ennen varattua aikaa, jotta olemme valmiina sinua varten. Hoitojen aikana emme avaa ovea tai vastaa puheluihin. Olet sydämellisesti tervetullut!

Sijainti

 Kauneuspiste Pioni

 +358505098210

 Koulukuja 1 (sisäänkäynti Keskikadun puolelta) 04200 Kerava