Kauneuspiste Pioni

Kauneushoitola Sinulle

Meiltä saat lempeää hoivaa ihollesi ja luonnollista, tuloksellista kauneutta. Spa-henkinen, raikas ja tilava hoitola tarjoaa levollisen, hiljaisen hetken ja irtioton arjen kiireisiin. Tehokas ilmastointi takaa miellyttävän hoitohetken, puhtaan sisäilman ympäri vuoden ja hiljaiset hoitohuoneet oman yksityisen hoitoelämyksen. Sinua hoitaa ihon- ja kauneudenhoidon koulutettu ammattilainen, SKY-Cidesco-kosmetologi laadukkailla ammattituotteilla. LAHJAKORTIT 24/ 7 verkkokaupasta Hoitolan toiminta on terveydensuojelulain (763/1994) mukaisesti tarkistettu ja tarkistetaan säännöllisesti (tilat, pintojen ja kalusteiden kunto, yleinen siisteys, välinehuolto, sisäilman laatu, hygieniakäytänteet ja omavalvonta). Hoitolaitteet ovat Stukesin kosmetologin käyttöön hyväksymät. Facebookista ⬇️ löydät uusimmat kuulumiset ja tarjoukset. Tervetuloa 🌺

Henkilökunta

Ajanvaraus

Ajanvarauksen peruutus veloituksetta viimeistään 24 h ennen. Ajanvarausehdot-ikkuna avautuu varausta tehdessäsi sivun yläkulmaan. Tervetuloa!

Yhteystiedot

Sisäänkäynti Keskikadun puolelta. Ovi on lukossa ja ovikello löytyy ulko-oven vierestä. Asemalta matkaa hoitolaan 400 m., Karusellista n. 5 min. kävelymatka. Saavuthan omalle hoitoajallesi täsmällisesti, 5 min. ennen varattua aikaa, jotta olemme valmiina sinua varten. Vastaanottohenkilöä ei ole. Hoitojen aikana emme avaa ovea tai vastaa puheluihin/puhelin pois päältä. Olet sydämellisesti tervetullut!

Sijainti

 Kauneuspiste Pioni

 Koulukuja 1 (sisäänkäynti Keskikadun puolelta) 04200 Kerava

Hinnasto

Pidätämme oikeuden hinnan- ja sisällönmuutoksiin.

KasvohoidotHinta alk.
Kasvohoidot tarjoukset
Heinäkuussa kasvohoidossa käyneille hoidon vaikutusta jatkamaan Gerad's Mood Mask erikoiskoko kotiin mukaan. Viidestä ihanasta naamiosta valitaan sinulle sopiva vaihtoehto (Sleepy, Party, Zen, Sweetie ja Sharing). Etu voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää.
0,00 €
Kausikasvohoito
Puhdistava ja kosteuttava kasvohoito kesäiholle. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, kasvonaamio ja hoitovoide.
65,00 €
Klassinen kasvohoito
Hierontapainotteinen hemmotteluhoito ihosi parhaaksi ja rentouttava hoitohetki. Kosteuttava klassinen Gerard´s kasvohoito, joka sisältää kasvohieronnan lisäksi hartioiden ja niskan hieronnan. Kukkien, mineraalien, lähdeveden ja kasviuutteiden voimaa. Ylellinen hoitoelämys tähtitaivaan alla tunnelmallisessa ja hiljaisessa hoitohuoneessa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistukset, lämpimät pyyhkeet, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi tai ampulli,aromaattinen kiinteyttävä ja elvyttävä kasviuute, UUTTA puhdistava kasvonaamio, ihotyypin mukainen kasvonaamio ja hoitovoide.
117,00 €
Klassinen kasvohoito ja ultraäänipuhdistus
Hierontapainotteinen hemmotteluhoito ihosi parhaaksi ja rentouttava hoitohetki. Kosteuttava klassinen Gerard´s kasvohoito, joka sisältää muokkaavan ja rentouttavan kasvohieronnan lisäksi hartioiden ja niskan hieronnan. Kukkien, mineraalien, lähdeveden ja kasviuutteiden voimaa. Ylellinen hoitoelämys tähtitaivaan alla tunnelmallisessa ja hiljaisessa hoitohuoneessa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistukset, lämpimät pyyhkeet, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi tai ampulli, aromaattinen kiinteyttävä ja elvyttävä kasviuute, UUTTA puhdistava kasvonaamio,ihotyypin mukainen kasvonaamio ja hoitovoide. Ultraäänipuhdistus on ihon pintapuhdistus, joka kuorii, puhdistaa, kirkastaa ihoa ja lisää sen aineenvaihduntaa.
137,00 €
Gerard's 3 in 1 kasvohoito
Puhdas, kirkas iho ja yksilöity kasvohoito yhdessä paketissa.Ei tarvitse miettiä omaa ihotyyppiä sen kummemmin tai minkä hoidon valitsen. Ihoa hoidetaan Gerard´s Essential Face Regimen, Re-White, Lift Intense tai Detox hoidolla ihotyyppisi ja ihosi kunnon mukaan. Lisäksi ihoa pintapuhdistetaan ja kuoritaan sekä tehostetaan ihon aineenvaihduntaa ultraäänipuhdistuksella tai timanttihionnalla (jos vasta-aiheita, tehdään silmänympärystän hoito). Lyhyellä mekaanisella puhdistuksella poistetaan mustapäitä (otsa tai nenä tai leuka). Hoitoon sisältyy sekä puhdistava kasvonaamio että ihotyypin mukainen kasvonaamio, alkupuhdistus, kuorinta, kuumat oshiborit, elvyttävä kasviuute, seerumi tai ampulli ja hoitovoide.
98,00 €
Gerard's+ 40 v. hoitopaketti Lift Intense + Blue Mask
Kukkien, mineraalien, lähdeveden ja kasviuutteiden voimaa. Yksilöity kasvohoito ja hoitoelämys tähtitaivaan alla tunnelmallisessa ja hiljaisessa hoitohuoneessa. LIFTAAVA, KIINTEYTTÄVÄ kasvohoito syväkosteuttamaan, ikääntymisen merkkeihin, kuivalle iholle, juonteisiin. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuumat oshiborit, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, kiinteyttävä ampulli ikääntymismuutoksiin, aromaattinen kiinteyttävä ja elvyttävä kasviuute, kiinteyttävä kasvonaamio ja liftaava, kiinteyttävä erikoisnaamo BLUE MASK ja hoitovoide. Hoito on stimuloiva, joten herkälle iholle ei suositella.
105,00 €
Gerard´s Calmsense herkän ihon kasvohoito
Kukkien, mineraalien, lähdeveden ja kasviuutteiden voimaa. Yksilöity kasvohoito ja hoitoelämys tähtitaivaan alla tunnelmallisessa ja hiljaisessa hoitohuoneessa. RAUHOITTAVA, KOSTEUTTAVA, kasvohoito couperosa-iholle, punoittavalle iholle, herkistyneelle iholle. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuumat oshiborit, herkän ihon kuorinta, herkän ja hauraan ihon azuleeni-kehäkukka hoitoöljy, rauhoittava kasvonaamio ja hoitovoide.
85,00 €
Karboksiterapia
Erikoiskasvohoito.Kun kaipaat iholle happihoitoa, viemään harmaus pois kasvoilta, puhtia ihon aineenvaihduntaan, kiinteyttämään ihoa ja supistamaan ihohuokosia. Karboksiterapialla stimuloidaan kollageenin- ja elastiinin tuotantoa.Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, karboksiterapia, kasvonaamio ja hoitovoide. Sarjahoitona 7 - 14 pv. välein.
105,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Tietoa jalkahoidoista
Jos sinulla on diabetes, syvät haavat jaloissa, infektioita, voimakkaasti sisäänpäin kasvavat kynnet, känsiä, suosittelemme kääntymistä lääkärin puoleen. Lääkäri ainoastaan voi heti määrätä tarpeelliset testit ja reseptillä saatavat hoitotuotteet, jotka eivät kuulu jalkahoitajan toimenkuvaan tai vastuualueelle.
0,00 €
Basic + spa jalkahoito
Hoitoaika 60 - 75 min.Jalkahoito, jossa jalkojen ihoa hoidetaan yhtä laadukkailla tuotteilla kuin kasvoja – AHA-happoja, vitamiineja, ravitsevia öljyjä, eteerisiä öljyjä ja tehokosteuttavaa hyaluronihappoa. Hoito aloitetaan raikastavalla lämpimällä kylvyllä. Kuivaa ihoa poistetaan ja verenkiertoa elvytetään hoitavalla kuorinnalla, kovettumia pehmennetään hoidon alussa hoitotuotteella. Kynnet leikataan, kynsinauhat hoidetaan hoitotuotteella. Kosteuttavan hoitonaamio on tehotuote jalkojen iholle. Rentouttava jalkojen hieronta tuntuu koko kropassa ja sinulle valittu hoitovoide viimeistelee kevyet jalat.
90,00 €
Basic kevyt jalkahoito
Sopii myös hyvin hoidoksi vuorotellen perusteellisen jalkahoidon kanssa.Keveyttä askeleeseen, hemmottelua jaloille ja rentouttava hoitohetki laadukkaillla ammattilaistuotteilla.Ihoa hoitava ja raikastava kylpy, kuivaa ihoa poistava kuorinta, kynsien leikkaus sekä hoitovoide.
70,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Kestovärjäykset lisäpalveluista
Kestovärjäykset tehdään pääosin (ja asiakkaat varaavat) lisäpalveluina muiden hoitojen yhteydessä. Kaikki ajat eivät ole ajanvarauksessa ja parhaiten saat ajan soittamalla/tekstarilla.
0,00 €
Ripsien ja kulmien kestovärjäys
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.Värjäyksissä käytetään laadukkaita ammatti- ja hoitotuotteita hyvällä hygienialla. Tulethan ilman silmämeikkiä.
39,00 €
Ripsien ja kulmien kestovärjäys, sarjahoitohinta
Kun varaat ensimmäisen käynnin jälkeen seuraavan hoitoajan 4 viikon päähän, saat hoidon sarjahoitohintaan. Jos hoitoaikaa siirretään, etu ei koske yli 4 viikon päähän siirrettyä aikaa.Merkittävä etu ja kulmat ja ripset pysyvät kuosissa koko ajan. Hajakarvojen siistiminen nyppimällä.Tulethan hoitoon ilman silmämeikkiä. Aikaa ei ole varattu silmämeikin poistoon.
30,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
26,00 €
Kulmien laminointi ja hybridivärjäys
66,00 €