Kauneuspiste Pioni

KAUNEUSHOITOLA KERAVA

Mikä on sinun iho-ongelmasi? Rakastamme tehdä perinteisiä kosmetologin hoitoja avuksi erilaisiin iho-ongelmiin modernilla otteella ja tietotaidolla. Superrentouttavat kasvohoidot ja brow master-palvelut ovat asiakkaidemme suosikkeja. Kaikki hoidot ovat hiljaisia hoitoja. Levollinen, rauhallinen, raikas hoitola sijaitsee Keravan keskustassa, jossa olemme toimineet yli 10 v. Sinua hoitaa kauneuden- ja ihonhoidon koulutettu ammattilainen, kokenut SKY-Cidesco-kosmetologi. Olemme avoinna ajanvarauksella ja ajan saat tällä hetkellä varattua parhaiten soittamalla p. 050 509 8210 tai tekstarilla. Puhelin on pois päältä hoitojen aikana. Ajanvarausehdot löydät ajanvarausta tehdessä yläkulmaan aukeavasta ikkunasta. Olet sydämellisesti tervetullut 💙 Samassa osoitteessa toimii myös kynsisalonki Las-nails.

Henkilökunta

Employee picture

TS

- Ammattitaito ei ole alennusmyynnissä - Tiesitkö, että kuka tahansa voi kutsua itseään kosmetologiksi ilman ammatillista pätevyyttä? Olen aito SKY-Cidesco-kosmetologi. Kosmetologin tutkinnon (SKY-Opisto, yo-pohjainen koulutus) lisäksi olen suorittanut arvostetun kansainvälisen Cidesco-tutkinnon. Olen tarkka, kokenut, rauhallinen tekijä, jolla on vahva teoreettinen ja käytännön osaaminen. Hieronnat koostuvat klassisesta hieronnasta, aromahieronnasta, lymfasta ja ayervedasta. Jokainen hoito on kokonaisuus, joka on mietitty aromaterapeuttista tuoksumaailmaa myöten rauhoittamaan mieltä.Hoidon lopputuloksena ihosi hehkuu, mutta meille tärkeää on myös tarjota rauhallinen, levollinen hoitolaympäristö täydelliseen rentoutumiseen. Kaikissa hoidoissa on käytössä vain laadustaan tunnetut ammattisarjat, jotka ovat olleet markkinoilla pitkään. Erityisosaamista on hoitavat kädet ja ihanat, pitkät ylelliset kasvohieronnat. Eihän turhaan sanota, että kädet ovat sydämen jatke.

Lahjakortit

Lahjakortti on aina tyylikäs ja ajaton tapa muistaa. Lahjakorttien voimassaoloaika 3 kk. Muistutathan lahjakortin saajaa voimassaoloajasta ja varaamaan ajan ajoissa p. 050 509 8210 😀 Voit tulostaa lahjakortin ja antaa sellaisenaan, tai liittää korttiin.

Ajanvaraus

Tervetuloa! Varaa aika lahjakorttihoitoihin p. 050 5098210. Ajanvarauksen peruutus viim. 24 h ennen varausta.Peruutusaikoja voit myös tiedustella 050 509 8210 tai kauneuspioni@gmail.com.

Yhteystiedot

Sisäänkäynti Keskikadun puolelta.Ovi on lukossa ja ovikello löytyy ulko-oven vierestä. Auto parkkiin viereiseen parkkihalliin, Keskikatu (pysäköinti 1 h), Karusellin parkkihalliin, juna-aseman pysäköintipaikalle. Asemalta matkaa hoitolaan 400 m. Saavuthan omalle hoitoajallesi täsmällisesti, 5 min. ennen varattua aikaa, jotta olemme valmiina sinua varten. Hoitojen aikana emme pääse avaamaan ulko-ovea. Olet sydämellisesti tervetullut!

Sijainti

 Kauneuspiste Pioni

 +358505098210

 Koulukuja 1 (sisäänkäynti Keskikadun puolelta) 04200 Kerava

Hinnasto

Hinnat sisältävät alv 24 %. Pidätämme oikeuden hinnan- ja sisällönmuutoksiin. Lahjakorttihoitoihin ajanvaraus p. 050 509 8210.

Lahjakortin osto hoitolastaHinta alk.
Ostosaika
Jos haluat ostaa lahjakortin hoitolasta, soita tai laita tekstaria. Sovitaan sopiva ajankohta, jolloin olemme paikalla ja vapaana asiakastyöskentelystä. Lahjakortit voit myös ostaa kätevästi verkosta ("lahjakortit").
0,00 €
Lahjakortit ajanvaraus p. 050 509 8210Hinta alk.
Lahjakortit ajanvaraus p. 050 509 8210
Onnittelut lahjakortista! Tutustuithan sitoviin ajanvarausehtoihin. Varaa aika soittamalla p. 050 509 8210 tai kauneuspioni@gmail.com. Aika pitää varata ja käyttää 3 kk sisällä. Jos lahjakortti jaetaan useammalle hoidolle, hoidot pitää varata 3 kk sisään.Näin saamme valittua sinulle sopivan hoidon, tehtyä ajanvarauksen lahjakortin voimassaoloaikana ja olemme vapaana ja paikalla sinun hoitoosi. Ajoittainen ruuhka, koulutukset ja lomat vievät kalenterista vapaita aikoja, joten olethan ajoissa liikkeellä ajanvarauksessa, jotta hoito ehditään tehdä ennen lahjakortin voimassaoloajan umpeutumista. Viime tipassa ajanvaraus ei enää välttämättä onnistu.Tervetuloa!
0,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Huom! Huom!
Ikäraja kestovärjäyksiin, kulmien laminointiin ja lash liftiin 18 v. Jos olet aiemmin saanut kestovärjäyksissä (tai hiusten värjäyksessä) kutinaa, punoitusta, ihon turvotusta, kestovärjäyksiä ei voi tehdä. Ennen ns. "tärkeää menoa" ei kannata jättää minkään em. käsittelyn ottamista viime tippaan. Väri voi olla alkuun liian tumma, reagoit tuotteisiin tms. Itseruskettavaa tuotetta ei pidä käyttää pari päivää ennen ja jälkeen käsittelyjen.
0,00 €
Kulmien laminointi ja kestovärjäys
Laminointi on kulmia ryhdistävä käsittely, joka lähtee pois kulmakarvojen uusiutuessa. Terveelle iholle, ei herkälle iholle. Sisältää kestovärin hoitavalla hybridivärillä (ammoniakiton, PH-neutraali), hoitonaamion + kulmiin jätettävän hoitotuotteen.
62,00 €
Kulmien laminointi ja ripsien kestovärjäys
Kts. kulmien laminointi. Tule hoitoon ilman silmämeikkiä. Terveelle iholle, ei herkälle iholle. Sisältää kulmien kestovärin hoitavalla hybridivärillä (ammoniakiton, PH-neutraali), + kulmiin jätettävän hoitotuotteen.
74,00 €
Kestovärit kulmat ja ripset
Tulethan hoitoon ilman silmämeikkiä. Kulmien muotoilu vahalla/nyppimällä. Sisältää hoitavat tuotteet alku-ja loppupuhdistukseen, hoitonaamion kulmille ja hoitotuotteen ripsille
43,00 €
Kulmien intensiivivärjäys (Élan SBTS) ja stailaus
Uusi hoitava, PH-neutraali, ammoniakiton hybridivärjäys (ei hennaväri) joka on turvallinen värjäämään myös ihoa. Väri pysyy ihossa 10 - 14 päivää ja karvoissa n. kuukauden tai pitempään.
42,00 €
Ripsien ja kulmien peruskestovärjäys, ei sisällä siistimistä tai muotoilua
Tulethan hoitoon ilman meikkiä. Sisältää kestovärjäykset peruspuhdistuksella ja ilman hoitotuotteita.
35,00 €
Ripsien kestotaivutus
Palvelu ei ole varattavissa lahjakorttihoitoihin. Ei suositella, jos etukäteen tiedät jo lähtökohtaisesti silmiesi olevan arat, reagoivan tuoksuihin, vuotavan vettä tai silmien punoittavan voimakkaasti esim. pelkistä kestovärjäyksistä.
75,00 €
Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi
Kts. hoitokuvauksista laminointi/ripsien kestotaivutus.Tulethan hoitoon ilman silmämeikkiä.
115,00 €
KasvohoidotHinta alk.
Infoa kasvohoidoista
Lisäpalveluilla voit täydentää hoitoja.Hoitomme, hoitola tai tekijät eivät ole hajusteettomia, emmekä pysty toteuttamaan täysin tuoksuttomia hoitoja. Klassisiin kasvohoitoihin sisältyy hoidon alussa kaksoispuhdistus, ihohuokosten puhdistus ultraäänipuhdistus kasvoharjalla ja hoidon aikana lämpimät pyyhkeet, oshiborit. Hiusrajat kostuvat yleensä hoidon aikana, joten kampaajalta suoraan ei kannata tulla hoitoon. Työergonomisista syistä hoitoja ei voida tehdä niin, että asiakas on istuvassa tai puoli-istuvassa asennossa.
0,00 €
Täydellinen kasvohoito
Hiljainen hoito. Kosteuttamaan ihoa tai punoittavalle iholle tai aktivoimaan ihoa C-vitamiinilla.
90,00 €
Klassinen kasvohoito 60 min.
Nimikkohoitomme. Sinun ihollesi räätälöity hierontapainotteinen kasvohoito alusta loppuun saakka. Sisältää kaikki ihosi tarvitsemat klassisen kasvohoidon elementit ja uniikin, äärimmäisen rentouttavan ja muokkaavan pitkän kasvohieronnan Nirvana Lifting. Jokaiseen hoitoon sisältyy myös kaksoispuhdistus hoidon alussa, ihoanalyysi, ja lämpimät kasvopyyhkeet. Sinulle, joka haluat parasta mahdollista hoitoa ihollesi, haluat syvärentoutua hiljaisessa hoitohuoneessa ja nauttia rentouttavasta hoitoelämyksestä.
116,00 €
Klassinen kasvohoito + ultraäänipuhdistus 70 min.
Nimikkohoitomme. Sinun ihollesi räätälöity hierontapainotteinen kasvohoito alusta loppuun saakka. Sisältää kaikki ihosi tarvitsemat klassisen kasvohoidon elementit ja uniikin, äärimmäisen rentouttavan ja muokkaavan pitkän kasvohieronnan Nirvana Lifting. Jokaiseen hoitoon sisältyy myös kaksoispuhdistus hoidon alussa, ihoanalyysi, ja lämpimät kasvopyyhkeet. Miellyttävä, kivuton ultraäänipuhdistus täydentää hoidon.Sinulle, joka haluat parasta mahdollista hoitoa ihollesi, haluat syvärentoutua hiljaisessa hoitohuoneessa ja nauttia rentouttavasta hoitoelämyksestä.
136,00 €
Klassinen kasvohoito + ultraäänipuhdistus +mekaaninen ihonpuhdistus
Nimikkohoitomme. Täydellinen hoitopaketti.Sopii kaikille ihotyypeille. Sinulle, joka haluat hierontapainotteisen hoidon alusta loppuun saakka ja rentouttavan hoitoelämyksen sekä lisäksi ultraäänipuhdistuksen ja mekaanisen puhdistuksen.Jokaiseen hoitoon sisältyy myös kaksoispuhdistus hoidon alussa, ihoanalyysi, ja lämpimät kasvopyyhkeet. Hoito sisältää pitkän, rentouttavan ja muokkaavan kasvohieronnan Nirvana Lifting. Suositeltu hoitoväli on 4 – 6
159,00 €
Happihoito (karboksiterapia)
Hiilidioksidi-infuusio on kliinisesti todistettu tehokas menetelmä ihoa uudistavissa ja elvyttävissä hoidoissa. Ikääntyessä hiusverisuonissa hapen määrä vähenee ja solujen kyky uusiutua huononee. Hoito aktivoi kollageenin ja elastiinin muodostusta. .
112,00 €
Ultraäänipuhdistus
Ultraäänipuhdistus on miellyttävä ihon pintapuhdistus, joka myös kirkastaa ihoa ja lisää ihon aineenvaihduntaa. Sisältää alkupuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus, kasvonaamio ja hoitovoide.
90,00 €
Syväpuhdistava kasvohoito
Ultraäänipuhdistus ja mekaaninen puhdistus (iholle, jossa on mustapäitä). Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan,seerumin, sekä rauhoittavan naamion. Muistathan, että mekaanisessa puhdistuksessa on mahdoton käydä kaikki ihohuokoset läpi ja poistaa jokainen mustapää ja esim. tulehtuneen ihon hoito kuuluu lääkärille.
112,00 €
Timanttihionta kasvohoito
Timanttihionta (tai paremminkin timanttikuorinta) sopii erityisen hyvin epäpuhtaalle, paksulle, huonosti toimivalle iholle. Sopii myös iholle, jossa on paljon kuollutta solukkoa ihon pinnassa ja iho on tukkoinen. Ei sovi herkälle iholle,ohuelle iholle tai couperosa-iholle, tulehtuneelle iholle tai jos ihossa on jokin ihosairaus, ei ennen aurinkolomaa ja hoidon jälkeen on sitouduttava tehostettuun aurinkosuojaukseen 2 viikkoa. Timanttihionnan jälkeen iho on ihanan pehmeä, tasainen ja uudistunut.
98,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Infoa jalkahoidoista
Hoitomme ja hoitolamme ei ole hajusteeton. Kaikki lakkaukset tehdään vain terveelle kynnelle, ei infektioita, ohentunut kynsi tai hyvin lyhyeksi leikatut kynnet/tai esim.sienikynnet asiakkaan vastuulla. Jokaiselle asiakkaalle oma kynsilakkapullo, jonka saa mukaan. Kynsi- ja jalkasienen hoito tai vaikeiden ihovaurioiden (haavat, ihosairaudet) tai vastaavien hoito kuuluu lääkärille, joka tekee diagnoosin ja määrää asianmukaiset lääkekuurit. Hoitomme ovat hiljaisia hoitoja.
0,00 €
Hemmotteluhoito jaloille
Hemmottehoito väsyneille jaloille, kuivalle iholle. Lämmin hoitava kylpy, kuivaa ihoa poistava hellävarainen kuorinta, hieronta hoitotuotteella, kosteuttava naamio ja hoitovoide. Hoito tehdään hoitohuoneessa, jonka rauhoittavassa hiljaisuudessa voit ottaa vaikka torkut.
65,00 €
Klassinen jalkahoito
Hiljainen hoito.Kuiva iho pois, kovettumien käsittely ja kynnet oikeaan mittaan. Jalkojen kylvetys halutessasi. Hoitoaika pääsääntöisesti 60 min., joskus aikaa kuluu 60 - 75 min.
85,00 €
Kasvot & jalat hoitopaketti
Hiljainen hoito.Yhden käynnin taktiikalla kasvohoito ja klassinen jalkahoito.Hoidon hinta määräytyy sovitun kasvohoidon mukaan, esim. 116,00 + 85,00. Hoitoa ei voi varata lahjakorttihoitoihin.
221,00 €
Banner