Kauneuspiste Pioni

Kaikki hoitomme ovat hiljaisia hoitoja.

Luksusta ja syvärentoutusta arkeen! Tuttua? Iho tuntuu kuivalta, väsyneeltä, harmaalta, stressi vie voimat ja muutama mustapääkin löytyy? Kulmat ja ripset kaipaavat uutta ryhtiä? Jalat ovat kuivat koppurat? Haluat löytää ehkä sen oman kosmetologin ja samalla rauhallisen, levolllisen hoitolaympäristön, jossa voi rentoutua rauhassa ilman hälinää ja kiireen tuntua. Raikkaat, kauniit tilavat luovat tunnelmaa ja irtioton arjen kiireisiin. Emme lupaa kaikille kaikkea, vaan jotain erityistä sinulle, joka haluat nauttia lempeistä hoidoista osaavissa käsissä. Keravalla olemme toimineet yli 10 v. Meillä käyvät niin äidit kuin tyttäretkin. Ilta-ajat varaukset varmimmin p. 050 509 8210 (myös tekstari/wa/s-posti). Ajanvarausehdot löydät ajanvarausta tehdessä yläkulmaan aukeavasta ikkunasta. #kasvohoitokerava#jalkahoitokerava#kauneushoitolakerava#kulmienlaminointikerava#kestoväritkerava#kosmetologikeravaa Samassa osoitteessa toimii myös kynsisalonki Las-nails.

Henkilökunta

Employee picture

Taina

Olen SKY-Cidesco-kosmetologi. Kosmetologin ammatillisen tutkinnon (SKY-Opisto, yo-pohjainen koulutus) lisäksi olen suorittanut erittäin arvostetun kansainvälisen Cidesco-tutkinnon ja paljon muuta. Jatkuva kouluttautuminen ja osaamisen täydentäminen ovat olennainen osa työnkuvaa. Olen tarkka, rauhallinen tekijä, jolla on vahva teoreettinen ja käytännön osaaminen. Hieronnat koostuvat klassisesta hieronnasta, aromahieronnasta, lymfasta ja ayervedasta. Jokainen hoito on kokonaisuus, joka on mietitty aromaterapeuttista tuoksumaailmaa myöten rauhoittamaan mieltä.Hoidon lopputuloksena ihosi hehkuu, mutta meille tärkeää on myös tarjota rauhallinen, levollinen hoitolaympäristö täydelliseen rentoutumiseen. Kaikki hoitomme ovat räätälöityjä ja perustuvat ihoanalyysiin ja asiakkaan kuunteluun. Käytössä on ammattisarjat Darphin, Payot ja Apis. Erityisosaamista on hoitavat kädet ja ihanat, pitkät ylelliset kasvohieronnat. Eihän turhaan sanota, että kädet ovat sydämen jatke.

Lahjakortit

Lahjakortti on aina tyylikäs ja ajaton tapa muistaa. Voit ostaa lahjakortin myös hoitolasta. Lahjakortin ostoon hoitolasta varmista soittamalla tai tekstarilla, että olemme vapaana palvelemaan sinua. Kiitos!

Ajanvaraus

Tervetuloa! Ilta-ajat ovat yleensä varattuja. Ilta-ajat saat varattua parhaiten varaamalla ajan ajoissa/ soittamalla, tekstarilla, wa tai s-posti.Tutustu ajanvarausehtoihin & varausvahvistukseen. Lahjakortit ajanvaraus p. 050 509 8210.

Yhteystiedot

Tavoitat meidät puhelimitse (soittamalla) ma - pe klo 10 - 16. Ilta-ajat ajanvaraus p. 050 509 8210 tai tekstari/wa. Sisäänkäynti hoitolaan Keskikadun puolelta. Ovi on lukossa ja ovikello löytyy ulko-oven vierestä. Auton saat parkkiin viereiseen parkkihalliin (veloitukseton pysäköinti 6 h), kadunvarteen (pysäköinti 1 h), Karusellin parkkihalliin, juna-aseman pysäköintipaikalle. Pyörän voit jättää hoitolan eteen. Asemalta matkaa hoitolaan vain 400 m. Olet sydämellisesti tervetullut!

Sijainti

 Kauneuspiste Pioni

 +358505098210

 Koulukuja 1 (sisäänkäynti Keskikadun puolelta) 04200 Kerava

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

Hinnat sisältävät alv 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Lahjakorttihoitoihin ajanvaraus vain p. 050 509 8210.

KasvohoidotHinta alk.
Infoa kasvohoidoista
Pitkä kasvohieronta Nirvana Lifting tarkoittaa ajallisesti pitempää, käsivarret, hartiat, yläselän, niskan, kaulan, decoltén ja kasvojen alueen hierontaa. Hoitomme tai hoitola eivät ole hajusteeton. Meikit tietenkin poistetaan alkupuhdistuksissa, mutta luonnollisesti meikkien poisto vie aikaa varsinaiselta hoidolta.Hiusrajat kostuvat yleensä aina hoidon aikana, joten kampaajalta suoraan ei kannata tulla hoitoon. Kasvohoidot tehdään asiakkaan ollessa makuuasennossa pedissä. Työergonomisista syistä hoitoja ei voida tehdä niin, että asiakas on istuvassa tai puoli-istuvassa asennossa.
0,00 €
Tammikuun tarjoushoito
Hiljainen hoito. Kaikille ihotyypeille. Virkistävä, kosteuttava hoitohetki ilman hierontoja.Hoito alkaa alkupuhdistuksella, iho kuoritaan pehmeäksi ja kirkkaaksi, kosteutetaan ja ihotyypillesi sopiva kasvonaamio viimeistelee hoidon.
51,00 €
Kuukauden kasvohoito
Kuivan iho pelastus kylmiin talvikuukausiin. Alkupuhdistukset, ohuelle ja aralle talvi-iholle sopiva kuorinta, kosteuttava seerumi, lyhyt kasvohieronta kasvojen alueelle ja kuivan/erittäin kuivan ihon tehonaamio.
90,00 €
Klassinen kasvohoito 1
Hiljainen hoito. Räätälöity hoitopaketti kaikille ihotyypeille. Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun saakka. Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto.Hoito sisältää pitkän, kiinteyttävän, ihanan rentouttavan ja muokkaavan Nirvana Lifting kasvohieronnan. Lopputuloksena on puhdas, raikas, pehmeä, tehokosteutettu iho ja rentoutunut olo. Ole uusi sinä! Suositeltava hoitoväli on 4 – 6 viikkoa.
116,00 €
Klassinen kasvohoito 1.1 (sis. selän hieronta)
Hiljainen hoito. Räätälöity hoitopaketti kaikille ihotyypeille.Hoito aloitetaan rentouttavalla, soljuvalla, ihoa hoitavalla selän hieronnalla. Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun saakka. Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto.Hoito sisältää pitkän, kiinteyttävän, ihanan rentouttavan ja muokkaavan Nirvana Lifting kasvohieronnan. Lopputuloksena on puhdas, raikas, pehmeä, tehokosteutettu iho ja rentoutunut olo. Ole uusi sinä! Suositeltava hoitoväli on 4 – 6 viikkoa.
129,00 €
Klassinen kasvohoito 2
Hiljainen hoito.Räätälöity hoitopaketti kaikille ihotyypeille. Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun saakka. Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto.Hoito sisältää pitkän, ihanan rentouttavan, kiinteyttävän ja muokkaavan Nirvana Lifting kasvohieronnan sekä miellyttävän, kivuttoman pintapuhdistuksen ultraäänellä. Lopputuloksena on puhdas, raikas, pehmeä, tehokosteutettu iho ja rentoutunut olo. Ole uusi sinä! Suositeltava hoitoväli on 4 – 6 viikkoa.
136,00 €
Klassinen anti-age kasvohoito 3
Nimikkohoitomme.Hiljainen hoito. Räätälöity hoitopaketti kaikille ihotyypeille.Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun saakka. Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto erityisesti ikääntymismuutoksiin. Hoito sisältää pitkän, kiinteyttävän, ihanan rentouttavan ja muokkaavan Nirvana Lifting kasvohieronnan. Lopputuloksena on kiinteä, kirkas iho ja rentoutunut olo. Suositeltu hoitoväli on 4 - 6 viikkoa.
137,00 €
Stressi pois Gua Sha energisoiva kasvohoito
Hiljainen hoito. Kaikille ihotyypeille. Kivien ja kristallin tasapainottava, energiaa antava kasvohoito. Kun stressi ja kiire kiristää kasvojen lihaksia ja mieli kaipaa hetken pysähdystä. Väsymys ja kiire saa myös ihon aineenvaihdunnan jumittamaan. Ihoa hellivä kasvohoito ja lisäksi tehdään hoitavalla öljyllä niska-hartiaseudun hieronta, sekä kasvoille jade-kristalli-ruusukvartsi Gua Sha hieronta. Gua Sha lisää veren- ja nestekiertoa, heleyttää kasvojen ihoa ja rentouttaa lihaksia.
120,00 €
Täydellinen kasvohoito
Hiljainen hoito. Sopii kaikille ihotyypeille kosteuttamaan ja kirkastamaan ihoa. Sisältää myös niska-hartiaseudun hieronnan. Pitkän kasvohieronnan sisältävät hoidot löydät klassisista kasvohoidoista.
75,00 €
Coffee Shot kasvohoito
Väsyneen ja harmaan stressi-ihon kasvohoito. Epätasaiselle ihon värille, hidastamaan ikääntymismuutoksia. Hoito sisältää myös silmänympäryshoidon. Silmänympärysalueelle, jossa on merkkejä väsymyksestä, turvotuksesta tai turvotuksesta ja tummista silmänalusista. Kevyt kasvohieronta lisää veren- ja nestekiertoa ja ihon aineenvaihdunta paranee. Lopputuloksena kirkas, napakka iho ja tasainen ihonväri.
95,00 €
Syväpuhdistava kasvohoito (ihonpuhdistus)
Hiljainen hoito. Miellyttävä, kivuton ultraäänipuhdistus ja tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus. Hoito sopii iholle, jossa on selkeästi puhdistettavaa eli mustapäitä. Muistathan, että mekaanisessa ihonpuhdistuksessa on mahdoton käydä kaikki ihohuokoset läpi ja esim. tulehtuneen ihon hoito kuuluu lääkärille. Siksi suositeltava hoitoväli on 3 - 6 viikkoa tai 3 krt./vuosi, jotta hoitoon saadaan jatkuvuutta.
112,00 €
Puhdistava kasvohoito
Mustapäitä,mutta iho ei tarvitse pitkää ihonpuhdistusta? Hoitopaketti ihon kirkastamiseen ja paikallisiin mustapäihin. Lyhyt mekaaninen ihopuhdistus max 10 min., esim. nenän, leuan tai otsan alue. Sisältää puhdistavan kuorinnan, kasvonaamion ja loppuvoiteen. Lähes kaikkiin kasvohoitoihin voit myös yhdistää mekaanisen puhdistuksen lisäpalveluna.
89,00 €
Ultraäänipuhdistus kasvohoito
Hiljainen hoito. Kaikille ihotyypeille. Sisältää kuorinnan, miellyttävän, kivuttoman kasvojen ultraäänipuhdistuksen, seerumin imeytyksen ja niska-hartiaseudun hieronnan.Ultraäänipuhdistus on ihon toimintaa aktivoiva pintapuhdistus. Hoidon jälkeen iho on raikas, pehmeä ja uudistunut.
90,00 €
Glow
Hoidon voi varata palaavat asiakkaat eli aiemmin (3 kk sisällä käyneet). Todellinen glow iholle, kirkastusta ja ihonvärin tasoitusta. Juonteisiin, uudistamaan ihoa ja supistamaan ihohuokosia. Kevyet hapot ovat tehohoitoa iholle ja hidastavat ihon ikääntymistä. Sisältää happokuorinnan, kosteuttavan ja uudistavan kasvonaamion ja loppuvoiteet.
98,00 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
Hemmotteluhetki käsille
Käsien kuivaa ihoa hellivä hoitohetki. Sisältää hoitavan kuorinnan, rentouttavan hieronnan ja ravitsevan naamion lämmöllä tehostettuna. Huom! Kyseessä ei ole manikyyri, jossa kynnet viilataan,lakataan jne., vaan käsien kuivan ihon hoito.
55,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Kestovärjäykset
Kestovärjäykset, kulmien muotoilu tai siistiminen lisäpalveluina kasvo- ja jalkahoitojen yhteydessä. Vapaita aikoja myös p. 050 509 8210. Ikäraja kestovärjäyksiin ja kulmien laminointiin 18 v. Jos olet saanut kutinaa tai punoitusta aiemmin kestovärjäyksissä (tai mustasta hennasta), kestovärjäyksiä ei voi tehdä. Samoin jos olet saanut oireita hiustenvärjäyksessä.
0,00 €
Kulmien värjäys ja siistiminen
Kulmien siistiminen tarkoittaa vain yksittäisten hajakarvojen poistamista. Jos karvoja on paljon tai kulmia ei ole muotoiltu pitkään aikaan, kyseessä on kulmien muotoilu.
25,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
35,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
42,00 €
Kulmien laminointi ja kestovärjäys
Hiljainen hoito. Laminointi on kulmia ryhdistävä käsittely, jossa saadaan pienimmätkin karvat esiin ja kulmat näyttävät tuuheammilta. Kotihoitoon suosittelemme kosteuttavaa hoitoseerumia. Käsittely kasvaa kulmista pois.Jos iho kulmakarvojen ympärilä on herkkä,ärtynyt tai iho on aiemmin reagoinut esim. kestoväreihin tms., laminointia ei suositella.
50,00 €
Kulmien laminointi, kestovärjäys ja siistiminen
Hiljainen hoito. Laminointi on kulmia ryhdistävä käsittely, jossa saadaan pienimmätkin karvat esiin ja kulmat näyttävät tuuheammilta. Kotihoitoon suosittelemme kosteuttavaa hoitoseerumia. Käsittely kasvaa kulmista pois.Jos iho kulmakarvojen ympärillä on hyvin herkkä,ärtynyt tai iho on aiemmin reagoinut esim. kestoväreihin tms., laminointia ei suositella.Hoitoaika.
60,00 €
Kulmien laminointi ja ripsien kestovärjäys
Kts. kulmien laminointi. Kasvohoidon yhteydessä 62 euroa.
72,00 €
Silmänympärystän hoito
Silmänympärysihossa näkyy herkästi unen puute, stressi, kesän siristelyt ja talven viima.Mikroverenkierto heikkenee, iho kuivuu ja silmänaluset ovat tavallistakin tummemmat.Hellivä ja rentouttava hoito sopii kaikille.
49,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Infoa jalkahoidoista
Geelilakkaus ikäraja 18 v. Geelillakkaus on heti kuiva valokovetteinen lakkaus, joka kasvaa kynsistä pois. Geelilakkauksia ei pidä itse repiä kynsistä irti, koska kynnen pinta vaurioituu. Geelilakkauksen huoltoa tai poistoa hoidon alussa ei tehdä muualla tehtyihin lakkauksiin. Lakkauksissa ja geelilakkauksissa varattu aika on arvio.Lakkaus tai geelilakkaus terveelle kynnelle. Jos kynnet on leikattu hyvin lyhyeksi, kynnen pinta on vaurioitunut, ohentunut tai kynsissä on infektio, mitään lakkausta ei suositella. Hoitopeti on korkeahko, joten jos sinulla on merkittävästi vaikeuksia liikkumisessa, selkäongelmia jne., hoito ei ehkä sovi sinulle.Kynsisienen ja jalkasienen hoito kuuluu lääkärille.
0,00 €
Varpaankynsien geelilakkaus
Varpaankynsien yksivärinen geelilakkaus Kts. infoa jalkahoidoista. 30 - 50 min.
59,00 €
Kevytpedikyyri ja varpaankynsien geelilakkaus
Kevyt siistivä jalkojen hoito (kuorinta tai raspaus), varpaankynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen, hoitotuote jaloille.Kts. infoa jalkahoidoista.
75,00 €
Klassinen jalkahoito+spa
Hiljainen hoito. Sinulle räätälöity jalkahoito.Kuivaa ihoa, karheat kantapäät, väsyneet jalat? Rentouttava, jalkoja hellivä klassinen hoitokokonaisuus. Kuivalle iholle ja kovettumille helpotusta, kynnet oikeaan mittaan. Hoitoon kuuluu myös kuorinta ja tehokosteuttava naamio jaloille sekä rentouttava, väsyneitä jalkoja energisoiva hieronta, joka tuntuu koko kropassa.
85,00 €
Klassinen jalkahoito+spa ja lakkaus kynsilakalla
Klassinen jalkahoito+spa ja lakkaus kynsilakalla. Sisältää kiiltoa ja kestoa antavan päällyslakan.Kynsilakkapullo mukaan. Aluslakkaa ei käytetä hygieniasyistä, Huom! Tavallinen lakkaus vaatii kuivamisaikaa ja avonaiset kengät hoidon jälkeen.Hoitoaikaan ei sisälly kuivatteluaikaa.
99,00 €
Klassinen jalkahoito+spa ja geelilakkaus
Klassinen jalkahoito+spa ja yksivärinen geelilakkaus. Kts. infoa jalkahoidoista.
120,00 €
Kasvot & jalat hoitopaketti
Yhden käynnin taktiikalla klassinen jalkahoito+spa sekä klassinen kasvohoito 60 min. Hoidon voi varata palaavat asiakkaat eli aiemmin (3 kk sisällä käyneet).
202,00 €
Kuukauden jalkahoito
Kuiville talvijaloille ravitsevaa ja kosteuttavaa hoitoa. Sisältää suolaöljykuorinnan, hieronnan täyteläisellä hoitoöljyllä, hoitonaamion ja loppuvoiteen.
60,00 €
Kanta-asiakasetu klassinen jalkahoito+spa
Kanta-asiakasetu: 6. hoitokerta -15 %, etu voimassa 6 kk eli edellyttää hoitokäyntiä kerran kuukaudessa. Lisäpalveluita ei lasketa alennukseen mukaan.
85,00 €
Lahjakorttihoidot ajanvaraus p. 050 5098210Hinta alk.
Ajanvaraus lahjakorttihoidot vain p. 050 509 8210
Huomioithan, että sitovien ajanvarausehtojen mukaisesti lahjakorttihoitoihin ajanvaraus p.050 509 8210. Muutoin tehtyihin varauksiin emme valitettavasti sitoudu olemaan vapaana (päällekkäinen varaus) tai olemaan paikalla. Lahjakortti katsotaan käytetyksi, jos palvelua ei lunasteta lahjakortin voimassaolon aikana.Lahjakortteja ei muuteta rahaksi. Hoitoaika kannattaa varata ajoissa, jotta vapaita aikoja on saatavilla. Kiitos!
0,00 €
Ostosaika tuotteet ja lahjakortit hoitolastaHinta alk.
Ostosaika
Hoitola on avoinna ajanvarauksella ja asiakkaille tarjoamme keskeytyksettömät hoidot. Tuote- tai lahjakorttiostoksia varten voit varata ajan tästä.Lahjakortit voit myös ostaa kätevästi verkosta ("lahjakortit"). Näin olemme vapaana asiakastyöskentelystä ja voimme palvella sinua kiireettä.Tuoteostojen yhteydessä mitataan myös ihosi kosteustasapaino veloituksetta.
0,00 €
Banner