Kauneuspiste Pioni

SKY-Cidesco-kosmetologi, Kerava.

Kaikki hoitomme ovat hiljaisia hoitoja .Kauneuspiste Pioni on tunnelmallinen kauneushoitola Keravalla, jossa olemme toimineet yli 10 v. Meillä voit nauttia hoidoista hiljaisuudessa, ilman hälinää. Sinua hoitaa alan koulutettu ammattilainen, aito SKY-Cidesco-kosmetologi. Hoitola sijaitsee Keravan keskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä (Koulukuja 1, sisäänkäynti Keskikadun puolelta.). Asemalta matkaa 400 m ja parkkipaikkoja löydät hoitolan vierestä. Kasvohoidot superrentouttavalla hieronnalla ovat asiakkaiden ykkössuosikki. Varaa ajoissa aikasi, erityisesti ilta-ajat parhaiten p. 050 509 8210 klo 10 - 16, (myös tekstari tai s-posti). Lahjakortteihin ajanvaraus vain kauneuspioni@gmail.com.Ajanvarausehdot löydät ajanvarausta tehdessä yläkulmaan aukeavasta ikkunasta, yhteystiedoissa infoa pysäköintipaikoista, sijainnista ja hoitolaan saapumisesta. Olet sydämellisesti tervetullut! Samassa osoitteessa toimii myös kynsisalonki Las-nails.

Henkilökunta

Employee picture

TS

- Ammattaito ei ole alennusmyynnissä - Olen SKY-Cidesco-kosmetologi. Kosmetologin tutkinnon (SKY-Opisto, yo-pohjainen koulutus) lisäksi olen suorittanut erittäin arvostetun kansainvälisen Cidesco-tutkinnon. Opinnoissa olen suuntautunut SPA-hoitoihin ja terveydenhuoltoon. Olen tarkka, kokenut, rauhallinen tekijä, jolla on vahva teoreettinen ja käytännön osaaminen. Hieronnat koostuvat klassisesta hieronnasta, aromahieronnasta, lymfasta ja ayervedasta. Jokainen hoito on kokonaisuus, joka on mietitty aromaterapeuttista tuoksumaailmaa myöten rauhoittamaan mieltä.Hoidon lopputuloksena ihosi hehkuu, mutta meille tärkeää on myös tarjota rauhallinen, levollinen hoitolaympäristö täydelliseen rentoutumiseen. Kaikki hoitomme ovat räätälöityjä. Kaikissa hoidoissa on käytössä vain laadustaan tunnetut ammattisarjat, jotka ovat olleet markkinoilla pitkään. Erityisosaamista on hoitavat kädet ja ihanat, pitkät ylelliset kasvohieronnat. Eihän turhaan sanota, että kädet ovat sydämen jatke.

Lahjakortit

Lahjakortti on aina tyylikäs ja ajaton tapa muistaa. Lahjakorttien voimassaoloaika 3 kk.

Ajanvaraus

Tervetuloa! Ilta-ajat varaamalla aika ajoissa soittamalla (10 - 16), tekstarilla/s-posti. Tutustu ajanvarausehtoihin. Varaa lahjakorttihoitoihin aika ajoissa vain kauneuspioni@gmail.com. S-posteihin vastataan viikon sisällä. Aikoja rajoitetusti.

Yhteystiedot

Tiedustelut ma - pe klo 10 - 16. Ilta-ajat ajanvaraus p. 050 509 8210 tai tekstari/wa. Sisäänkäynti Keskikadun puolelta.Ovi on lukossa ja ovikello löytyy ulko-oven vierestä. Auto parkkiin viereiseen parkkihalliin, Keskikatu (pysäköinti 1 h), Karusellin parkkihalliin, juna-aseman pysäköintipaikalle. Asemalta matkaa hoitolaan 400 m. Saavuthan omalle hoitoajallesi 5 min. ennen varattua aikaa, jotta olemme vapaana ja pääsemme avaamaan ulko-oven. Olet sydämellisesti tervetullut!

Sijainti

 Kauneuspiste Pioni

 +358505098210

 Koulukuja 1 (sisäänkäynti Keskikadun puolelta) 04200 Kerava

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

Hinnat sisältävät alv 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Lahjakorttihoitoihin ajanvaraus vain kauneuspioni@gmail.com. Vastaamme s-postiin viikon sisällä.

KasvohoidotHinta alk.
Infoa kasvohoidoista
Lisäpalveluilla voit täydentää hoitoja.Käytämme vain korkealaatuisia ammattituotteita, luotettavista suomalaisista tukuista ostettuina.Hoitomme tai hoitola eivät ole hajusteeton.. Hiusrajat kostuvat yleensä hoidon aikana, joten kampaajalta suoraan ei kannata tulla hoitoon. Työergonomisista syistä hoitoja ei voida tehdä niin, että asiakas on istuvassa tai puoli-istuvassa asennossa.
0,00 €
Klassinen kasvohoito 60 min. + lisäpalvelut
Nimikkohoitomme.Hiljainen hoito. Hierontapainotteinen kasvohoito alusta loppuun saakka kaikille ihotyypeille.Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto.Hoito sisältää pitkän, kiinteyttävän, ihanan rentouttavan ja muokkaavan Nirvana Lifting kasvohieronnan.Lisäpalveluista löydät paljon vaihtoehtoja täydentämään hoitoa (mm. kestovärit, ultraäänipuhdistus, mekaaninen puhdistus, kulmien laminointi jne.).Lopputuloksena on puhdas, raikas, pehmeä, tehokosteutettu iho ja rentoutunut olo. Ole uusi sinä! Suositeltava hoitoväli on 4 – 6 viikkoa. Hoitoaika 60 min.
116,00 €
Gua Sha energisoiva kasvohoito 60 min.
Hiljainen hoito. Luksus-kasvohoito kaikille ihotyypeille. Kivien ja kristallin tasapainottava, energiaa antava kasvohoito. Kun stressi ja kiire kiristää kasvojen lihaksia ja mieli kaipaa hetken pysähdystä. Väsymys ja kiire saa myös ihon aineenvaihdunnan jumittamaan. Ihoa hellivä kasvohoito ja lisäksi tehdään hoitavalla öljyllä niska-hartiaseudun hieronta, sekä kasvoille jade-kristalli-ruusukvartsi Gua Sha hieronta. Gua Sha lisää veren- ja nestekiertoa, heleyttää kasvojen ihoa ja rentouttaa lihaksia. Hoitoaika 60 min.
120,00 €
Täydellinen kasvohoito (kuukauden kasvohoito) 50 min.
Hiljainen hoito. Sopii kaikille ihotyypeille kosteuttamaan, kiinteyttämään ja kirkastamaan ihoa. Sisältää myös niska-hartiaseudun hieronnan tai kevyen kasvojen alueen hieronnan toiveesi mukaan. Pitkän kasvohieronnan sisältävät hoidot löydät klassisista kasvohoidoista. Lisäpalveluilla voit täydentää hoitoa, mm. kestovärit, ultraäänipuhdistus jne. Hoitoaika 50 min.
85,00 €
Puhdistava kasvohoito 50 min.
Hiljainen hoito.Hoitoon sopii hyvin yhdistettäväksi lisäpalveluista mekaaninen puhdistus. Sopii hyvin epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Iholle, jossa on ollut aknea tai on ajoittain näppyjä. Kevyt happokuorinta (tai muu kuorinta) puhdistaa, kuorii ja supistaa huokosia. Ultraäänpuhdistus on miellyttävä ihon pintapuhdistus, joka puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Sisältää myös kasvonaamion ja loppuvoiteetHoitoaika 50 min.
85,00 €
Klassinen kasvohoito XL
Kanta-asiakkaiden toiveesta. Huom!! Hoitoa ei voi varata lahjakorttihoitoihin.Pitkä kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon räätälöity hoitonautinto.Kaikille ihotyypeille. Iho-ongelmiin, rentoutukseen, stressin poistoon. Pidennetty kasvohieronta Nirvana Lifting, valintasi mukaan käsien tai pään hieronta.Jos olet aiemmin käynyt klassisessa kasvohoidossamme, tiedät mitä on luvassa ja vähän extraakin.
155,00 €
Tarjous! 30 min. kasvohoito
Kosteuttava kasvohoito.Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoiteen. Aikoja rajoitetusti. Tarjous ei ole voimassa lahjakorttihoitoihin.
42,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Kestovärjäykset
Ikäraja kestovärjäyksiin, kulmien laminointiin ja lash liftiin 18 v. Meillä on kestovärjäykseen käytössä useammat tuotteet ja mm. PPD-vapaat (paraphenylenediamine) värit. Kulmien laminoinnissa ja lash liftissä kestovärjäykseen käytetään vain tuotteita, jotka sopivat em. käsittelyjen jälkeen. Jos olet aiemmin saanut kestovärjäyksissä (tai hiusten värjäyksessä) kutinaa, punoitusta, ihon turvotusta, kestovärjäyksiä ei suositella.
0,00 €
Tarjous! Harjoittelijahintaan ripsien kestotaivutus
Pitkän tauon, uusien aineiden ja menetelmien myötä ripsien kestotaivutus harjoittelijahintaan! Käytämme ripsiä hoitavia laatutuotteita ja kestovärjäyksiä. Aikoja rajoitetusti. Aikaa on varatt u hyvin, mutta varaudu pitempäänkin hoitoon.Tarjous ei ole voimassa lahjakortteihin. Ripsien kestotaivutuksella saadaan omiin ripsiin taivutusta ja kaarta.Ripset myös kestovärjätään. Tule hoitoon ilman silmämeikkiä ja piilolinssejä. Jos silmät ovat erityisen herkät (ja esim. reagoivat tuoksuihin), käsittely ei ehkä sovi.Jos silmät vuotavat helposti vettä, vältä käsittelyä.
45,00 €
Kulmien laminointi ja kestovärjäys
Hiljainen hoito. Laminointi on kulmia ryhdistävä käsittely, joka lähtee pois kulmakarvojen uusiutuessa. Kotihoitoon suosittelemme kosteuttavaa hoitoseerumia. Jos iho kulmakarvojen ympärilä on herkkä,ärtynyt tai iho on aiemmin reagoinut esim. kestoväreihin tms., laminointia ei suositella.
50,00 €
Kulmien laminointi, kestovärjäys ja siistiminen
Hiljainen hoito. Laminointi on kulmia ryhdistävä käsittely, joka lähtee pois kulmakarvojen uusiutuessa. Kotihoitoon suosittelemme kosteuttavaa hoitoseerumia. Jos iho kulmakarvojen ympärillä on hyvin herkkä,ärtynyt tai iho on aiemmin reagoinut esim. kestoväreihin tms., laminointia ei suositella.
60,00 €
Tarjoushintaan! Kulmien laminointi ja ripsien kestovärjäys
Aikoja rajoitetusti. Tarjous ei ole voimassa lahjakorttihoitoihin. Kts. kulmien laminointi.
62,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
35,00 €
Kestovärit ripset ja kulmat, kulmien muotoilu
Tulethan hoitoon ilman silmämeikkiä.
42,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Infoa jalkahoidoista
Hoitomme ja hoitolamme ei ole hajusteeton. Geelilakkauksen poistoa hoidon alussa ei tehdä muualla tehtyihin lakkauksiin.Geelilakkaus tehdään vain terveelle kynnelle, ei infektioita,ohentunut kynsi tai hyvin lyhyeksi leikattu kynsi. Ihon pitää myös olla terve ei tulehdusta, ihovaurioita). Lakkaus myös vain terveelle kynnelle. Kynsi- ja jalkasienen hoito tai vaikeiden ihovaurioiden (haavat, ihosairaudet) tai vastaavien hoito kuuluu lääkärille, joka tekee diagnoosin ja määrää asianmukaiset lääkekuurit.
0,00 €
Kevytpedikyyri 30 min.
Hiljainen hoito. Kevyt jalkojen huolto hyväkuntoisille jaloille, joille halutaan kevyttä siistimistä .Puhdistus + kuorinta, viilaus, kevyt raspaus, kynsinauhojen siistiminen, hoitotuote jaloille. Muualla tehtyjä geelilakkauksia ei poisteta. Tulethan hoitoon ilman kynsilakkaa. Hoitoaika 30 min.
45,00 €
Klassinen jalkahoito
Hiljainen hoito. Kuiva iho pois, kovettumien käsittely ja kynnet oikeaan mittaan . Lisäpalveluilla voit täydentää hoitoa. Hoidon aikana voit ottaa vaikka torkut mukavassa pedissä peiton alla. P.S..Hoito ei sisällä jalkojen kylvetystä. Ihon pehmittämiseen on käytössä modernit tuotteet ja menetelmät. Jalkojen hoidossa säännölliset hoitokäynnit ja kotihoito = tuloksia. Haavat, infektiot, tarttuvat ihotaudit, vaikeasti sisäänpäin kasvavat kynnet, syylät, kuuluvat lääkärin hoitoon. Ykköstyypin diabetes-asiakkaita ei hoideta.
85,00 €
Tarjous! Harjoittelijahintaan! Varpaankynsien geelilakkaus 60 min.
Aikoja rajoitetusti. Tarjous ei ole voimassa lahjakorttihoitoihin. Hiljainen hoito.Varpaankynsien yksivärinen geelilakkaus korkealaatuisilla ammattilaistuotteilla. Sisältää kynsinauhojen siistimisen, kynsien viilauksen.Muualla tehtyjä geelilakkauksia ei poisteta.Tulethan hoitoon myös ilman kynsilakkaa. !! Kts. infoa jalkahoidoista.
40,00 €
Kasvot & jalat hoitopaketti
Hiljainen hoito.Yhden käynnin taktiikalla klassinen jalkahoito 60 min, johon voit yhdistää kasvohoidon. Tilaustyönä varattavissa vakio-asiakkaille (jalkahoidoissa käynti 1 krt. / kk.).
221,00 €
Lahjakorttihoidot ajanvaraus kauneuspioni@gmail.comHinta alk.
Ajanvaraus lahjakorttihoidot vain kauneuspioni@gmail.com
Onnittelut lahjakortista! Huomioithan, että sitovien ajanvarausehtojen mukaisesti lahjakorttihoitoihin ajanvaraus kauneuspioni@gmail.com. Vastaamme s-posteihin viikon sisällä. Muutoin tehtyihin varauksiin emme valitettavasti sitoudu olemaan vapaana (päällekkäinen varaus) tai olemaan paikalla. Lahjakortti tulee käyttää kortin voimassaoloaikana. Vanhentunut lahjakortti ei käy maksuvälineenä ja vanhentuneet lahjakortit poistuvat kassajärjestelmästä.Lahjakortti voidaan aktivoida käytettäväksi voimassaoloajan jälkeen 20 euron lisämaksua vastaan / viikko lisää käyttöaikaa. Lahjakorttia ei muuteta myöskään rahaksi tai sillä ei voi ostaa uutta lahjakorttia. Lahjakortit on tarkoitettu käytettäväksi palveluihin eli hinnastossa mainittuihin hoitoihin. Ajanvaraus kannattaa tehdä ajoissa, koska ruuhkan/lomien/koulutusten vuoksi ajanvaraus ei löydä vapaita aikoja. Palveluvalikoimassa voi olla muutoksia sesonkien muuttuessa lahjakortin ostamisen jälkeen.
0,00 €
Banner