Kauneuspiste Pioni

Kaikki hoitomme ovat hiljaisia hoitoja.

Luksusta arkeen! Kauneudenhoitopalvelut Keravalla kauneudenhoidon ammattilaiselta, SKY-Cidesco-kosmetologilta. Löydät hiljaisen, levollisen kauneushoitolan Keravan keskustasta rauhalliselta asuinalueelta. Kauniit, isot ja raikkaat tilat luovat tunnelmaa ja irtioton arjen kiireisiin. Emme lupaa kaikille kaikkea, vaan jotain erityistä juuri sinulle, joka haluat nauttia lempeistä hoidoista osaavissa käsissä. Me olemme keskittyneet kosmetologin työhön eli ihonhoitoon. Erityisesti ihanat, pitkät kasvohieronnat ovat asiakkaidemme suosikki. Kaikki hoitomme ovat hiljaisia hoitoja. Tervetuloa! Joulun lahjakortit verkkokaupasta! Ajanvaraukset 24/7 verkosta tai p. 050 509 8210. Ajanvarausehdot löydät ajanvarausta tehdessä yläkulmaan aukeavasta ikkunasta. #kasvohoitokerava#jalkahoitokerava#kauneushoitolakerava#kulmienlaminointikerava#kestoväritkerava#kosmetologikerava#pionikerava Samassa osoitteessa toimii myös Las-nails, joka tarjoaa sinulle upeat rakennekynnet ja geelilakkaukset.

Henkilökunta

Employee picture

Taina

Olen SKY-Cidesco-kosmetologi. Palvelen suomen kielellä. Kosmetologin ammatillisen tutkinnon (SKY-Opisto, yo-pohjainen koulutus) lisäksi olen suorittanut erittäin arvostetun kansainvälisen Cidesco-tutkinnon ja paljon muuta. Jatkuva kouluttautuminen ja osaamisen täydentäminen ovat olennainen osa työnkuvaa. Itse näen myös tärkeänä keskittymisen siihen, mihin on koulutus eli ihonhoitoon. Hoitokuvauksista et löydä myöskään yksityiskohtaista luetteloa hoidon kulusta, koska hoidot ovat räätälöityjä ja asiakasta meillä kiinnostaa lopputulos, ei montako kuorintaa hoidossa tehdään. Olen tarkka, rauhallinen tekijä, jolla on vahva teoreettinen ja käytännön osaaminen. Hoidon lopputuloksena ihosi hehkuu, mutta meille tärkeää on myös tarjota rauhallinen, levollinen hoitolaympäristö täydelliseen rentoutumiseen. Käytössä on ammattisarjat Darphin, Payot ja Apis. Erityisosaamista on hoitavat kädet ja ihanat, pitkät ylelliset kasvohieronnat. Eihän turhaan sanota, että kädet ovat sydämen jatke.

Lahjakortit

Lahjakortti on aina tyylikäs ja ajaton tapa muistaa. Voit ostaa lahjakortin myös hoitolasta. Ajanvaraukset p. 050 509 8210.

Ajanvaraus

Tutustu ajanvarausehtoihin. Lahjakorttihoidot p. 050 509 8210. Nettivaraus on minuutintarkka, joten puhelinvarauksissa aikoja saa helpommin sovitettua kalenteriin. Varaa lahjakorttihoitoihin aika ajoissa. Varauksesta tulee vahvistus tekstarian/s-postitse.

Yhteystiedot

Tavoitat meidät puhelimitse ma - pe klo 10 - 16. Sisäänkäynti hoitolaan Keskikadun puolelta. Ovi on lukossa ja ovikello löytyy ulko-oven vierestä. Auton saat parkkiin viereiseen parkkihalliin (veloitukseton pysäköinti 6 h) ja pyörän voit jättää hoitolan eteen. Asemalta matkaa hoitolaan vain 400 m. Olet sydämellisesti tervetullut!

Sijainti

 Kauneuspiste Pioni

 +358505098210

 Koulukuja 1 (sisäänkäynti Keskikadun puolelta) 04200 Kerava

Hinnasto

Hinnat sisältävät alv 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Lahjakorttihoitoihin ajanvaraus vain p. 050 509 8210.

Ripset ja KulmatHinta alk.
Kestovärjäykset
Ikäraja kestovärjäyksiin ja kulmien laminointiin 18 v.
0,00 €
Kestovärit ripset ja kulmat
Tulethan hoitoon ilman meikkiä, jos mahdollista.
39,00 €
Kulmien kestovärjäys ja muotoilu
Kulmien kestovärjäys ja muotoilu.
30,00 €
Kulmien laminointi ja kestovärjäys
Hiljainen hoito. Laminointi on kulmia ryhdistävä käsittely, jossa saadaan pienimmätkin karvat esiin ja kulmat näyttävät tuuheammilta. Meidän tapaamme laminoinneista tehdään luonnollisen näköisiä kulmia ja käsittely on aina myös hoitava kahdella hoitotuotteella. Sopii kaikenikäisille ja suosittelen esim. keski-ikäisille naisille, joilla kulmat ovat harventuneet ja kaipaavat kohennusta. Käsittely kasvaa kulmista pois n. 4 – 6 viikossa.
60,00 €
Kulmien laminointi ja ripsien kestovärjäys
Kts. kulmien laminointi.
72,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Klassinen jalkahoito +spa
Kesto 50 - 60 min. Hiljainen hoito. Rentouttava, jalkoja hoitava hoitokokonaisuus, jossa käytetään joka hoitovaiheessa juuri sinulle sopivia hoitotuotteita. Ongelmakohtien hoito, kynsien leikkaus sekä lisäksi jalkojen iho kuoritaan pehmeäksi ja hoitonaamio kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Sisältää rentouttavan hieronnan hoitotuotteella. Hoitopeti on korkeahko, joten jos sinulla on vaikeuksia liikkumisessa, selkävaivoja tms., hoitoa ei suositella.
85,00 €
Jalkahoito
Hiljainen hoito. Sisältää ongelmakohtien hoidon, kynsien leikkauksen ja hoitovoiteen. Hoitopeti on korkeahko, joten jos sinulla on vaikeuksia liikkumisessa, selkävaivoja tms., hoitoa ei suositella.
73,00 €
Kuumakivihieronta jalat
Rentouttava, ihanasti syvälämmittävä kuumakivihieronta jaloille ja säärille.
60,00 €
KasvohoidotHinta alk.
Klassinen kasvohoito 1
Hiljainen hoito. Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun saakka. Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto.Hoito sisältää pitkän, kiinteyttävän, ihanan rentouttavan ja muokkaavan kasvohieronnan. Lopputuloksena on puhdas, raikas, pehmeä, tehokosteutettu iho ja rentoutunut olo. Ole uusi sinä! Suositeltava hoitoväli on 4 – 6 viikkoa.
116,00 €
Klassinen kasvohoito 1.1 (sis. selän hieronta)
Hiljainen hoito. Hoito aloitetaan rentouttavalla, soljuvalla, ihoa hoitavalla selän hieronnalla. Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun saakka. Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto.Hoito sisältää pitkän, kiinteyttävän, ihanan rentouttavan ja muokkaavan kasvohieronnan. Lopputuloksena on puhdas, raikas, pehmeä, tehokosteutettu iho ja rentoutunut olo. Ole uusi sinä! Suositeltava hoitoväli on 4 – 6 viikkoa.
129,00 €
Klassinen kasvohoito 2
Hiljainen hoito. Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun saakka. Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto.Hoito sisältää pitkän, ihanan rentouttavan, kiinteyttävän ja muokkaavan kasvohieronnan sekä miellyttävän, kivuttoman pintapuhdistuksen ultraäänellä. Lopputuloksena on puhdas, raikas, pehmeä, tehokosteutettu iho ja rentoutunut olo. Ole uusi sinä! Suositeltava hoitoväli on 4 – 6 viikkoa.
136,00 €
Klassinen anti-age kasvohoito 3
Nimikkohoitomme.Hiljainen hoito. Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun saakka. Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto erityisesti ikääntymismuutoksiin. Hoito sisältää pitkän, kiinteyttävän, ihanan rentouttavan ja muokkaavan kasvohieronnan. Lopputuloksena on kiinteä, kirkas iho ja rentoutunut olo. Suositeltu hoitoväli on 4 - 6 viikkoa.
137,00 €
Klassinen kasvohoito + ihonpuhdistus 4
Hiljainen hoito. Hierontapainotteinen hoito alusta loppuun saakka. Kokonaisvaltainen hoitava ja hyvän olon hoitonautinto. Sopii sinulle, joka haluat klassiseen kasvohoitoon lisäksi lyhyen mekaanisen ihonpuhdistuksen (max 10 min,). Lisäpalveluista voit myös valita ultraäänipuhdistuksen täydentämään hoitoa. Hoito sisältää pitkän, kiinteyttävän, ihanan rentouttavan ja muokkaavan kasvohieronnan. Lopputuloksena on puhdas, raikas, pehmeä, tehokosteutettu iho ja rentoutunut olo. Ole uusi sinä! Suositeltava hoitoväli on 4 – 6 viikkoa.
136,00 €
Energisoiva, tasapainottava Gua Sha kasvohoito
Hiljainen hoito. Kivien ja kristallin tasapainottava, energiaa antava kasvohoito. Kun stressi ja kiire kiristää kasvojen lihaksia ja mieli kaipaa hetken pysähdystä. Väsymys ja kiire saa myös ihon aineenvaihdunnan jumittamaan. Ihoa hellivä kasvohoito ja lisäksi tehdään hoitavalla öljyllä niska-hartiaseudun hieronta, sekä kasvoille jade-kristalli-ruusukvartsi Gua Sha hieronta. Gua Sha lisää veren- ja nestekiertoa, heleyttää kasvojen ihoa ja rentouttaa lihaksia.
120,00 €
Syväpuhdistava kasvohoito (ihonpuhdistus)
Hiljainen hoito. Kesto 60 - 70 min. Enemmän kuin perusihonpuhdistus. Täydellinen, puhdistava kasvohoito laatutuotteilla (hoitoon sisältyy myös 1 - 3 kasvonaamiota, seerumit jne.) Sopii kaikille ihotyypeille (esim. kuiva iho, sekaiho, ikääntyvä iho. jne.),jossa on siellä täällä mustapäitä, esim. nenä tai leuka tai otsa ja iho kaipaa puhdistusta, mutta myös kosteutusta. Miellyttävä, kivuton ultraäänipuhdistus ja paikallisesti mekaaninen ihonpuhdistus. Muistathan, että missään ihonpuhdistuksessa on mahdoton käydä kaikki ihohuokoset läpi. Asiakkaan iho ei sitä myöskään kestä. Sen vuoksi suositeltava hoitoväli on 3 - 6 viikkoa jotta hoitoon saadaan jatkuvuutta.
112,00 €
Kevyt ihonpuhdistus
Kevyt mekaaninen ihopuhdistus 10 min. Sisältää puhdistavan kuorinnan, kasvonaamion ja loppuvoiteen.
76,00 €
Ultraäänipuhdistus
Ultraäänipuhdistus kasvoille. Peruspuhdistus, joka sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, kasvonaamion ja loppuvoiteen.
61,00 €
Ultraäänipuhdistus kasvohoito
Hiljainen hoito. Rentouttava peruskasvohoito, joka sisältää kuorinnan, miellyttävän, kivuttoman kasvojen ultraäänipuhdistuksen, seerumin imeytyksen ja niska-hartiaseudun hieronnan. Lopputuloksena puhdas ja kirkas iho.
86,00 €
Kasvohoito
Hiljainen hoito. Kaikille ihotyypeille (kuiva, rasvainen, sekaiho). Rentouttava peruskasvohoito, joka sisältää niska-hartiaseudun hieronnan. Pitkän kasvohieronnan sisältävät hoidot löydät klassisista kasvohoidoista.
75,00 €
Elvyttävä kasvohoito
Hiljainen hoito. Kiinteyttävä anti-age-hoito. Rentouttava peruskasvohoito, joka sisältää niska-hartiaseudun hieronnan. Pitkän kasvohieronnan sisältävät hoidot löydät klassisista kasvohoidoista.
75,00 €
Kirkastava detox-kasvohoito
Rentouttava peruskasvohoito, joka sisältää niska-hartiaseudun hieronnan. Sopii kirkastusta ja syväpuhdistusta kaipaavalle iholle. Iholle, joka tuntuu samealta ja väsyneeltä.
75,00 €
Pikakasvohoito
Hiljainen hoito. Virkistävä, kosteuttava hoitohetki ilman hierontoja.
56,00 €
Timanttihionta kasvohoito
Timanttihionta (tai paremminkin timanttikuorinta) sopii erityisen hyvin epäpuhtaalle, paksulle, huonosti toimivalle iholle. Sopii myös iholle, jossa on paljon kuollutta solukkoa ihon pinnassa ja iho on tukkoinen. Ei sovi herkälle iholle, tulehtuneelle iholle tai jos ihossa on jokin ihosairaus, ei ennen aurinkolomaa ja hoidon jälkeen on sitouduttava tehostettuun aurinkosuojaukseen 2 viikkoa. Timanttihionnan jälkeen iho on ihanan pehmeä, tasainen ja uudistunut.
86,00 €
Uudistava happohoito
Tasoittamaan ihonväriä, juonteita ja ryppyjä, sameaa ihonväriä, supistamaan ihohuokosia. Kevyet hapot ovat tehohoitoa iholle ja hidastavat ihon ikääntymistä. Sisältää happokuorinnan, kosteuttavan ja uudistavan kasvonaamion ja loppuvoiteet.Ei suositella herkälle ja helposti reagoivalle iholle.
72,00 €
Klassinen kasvohoito epäpuhdas iho 60 min.
Hiljainen hoito. Kasvohoito sopii erityisesti epäpuhtaalle, rasvaiselle iholle tai iholle, joka tuntuu tukkoiselta ja ihon aineenvaihdunta on huono. Hoidossa käytetään epäpuhtaalle tai rasvaiselle iholle tarkoitettuja tuotteita. Hoito sisältää pitkän, kiinteyttävän, ihanan rentouttavan ja muokkaavan kasvohieronnan. Lopputuloksena on puhdas, raikas ja kirkas iho.
116,00 €
Klassinen kasvohoito XL
Tämä on sinulle, joka haluat suositun klassisen kasvohoitomme lisäksi pidennetyn hoitonautinnon rauhassa, hiljaisuudessa ja hoitavien käsien superrentouttavavassa käsittelyssä. Kasvohoito on tuttuun tapaamme täydellinen nimikkohoitomme tuotteita ja erilaisia hierontatekniikoita säästelemättä. Lisäksi hoitoon kuuluu aina yhtä suosittu rentouttava käsien hieronta hoitotuotteella sekä jalkojen ja säärien lihasjännityksiä poistava, rentouttava hieronta. Lisäpalveluista voit valita hieronnan tehtäväksi kuumilla kivillä - syvälämpöä ja ihanaa kuumien kivien ja hoitoöljyn syvärentoutusta.
158,00 €
Lahjakorttihoidot ajanvaraus p. 050 5098210Hinta alk.
Ajanvaraus lahjakorttihoidot
Lahjakorttihoitoihin ajanvaraus soittamalla p. 050 509 8210.Muutoin tehtyihin varauksiin emme valitettavasti sitoudu olemaan paikalla tai vapaana.Lahjakortin voimassaoloajan umpeuduttua lahjakortti katsotaan käytetyksi ja varauksia ei oteta vastaan.
0,00 €
Ostosaika tuotteet ja lahjakortit hoitolastaHinta alk.
Ostosaika
Hoitola on avoinna ajanvarauksella ja asiakkaille tarjoamme keskeytyksettömät hoidot. Tuote- tai lahjakorttiostoksia varten voit varata ajan tästä.Lahjakortit voit myös ostaa kätevästi verkosta ("lahjakortit"). Näin olemme vapaana asiakastyöskentelystä ja voimme palvella sinua kiireettä.Tuoteostojen yhteydessä mitataan myös ihosi kosteustasapaino veloituksetta.
0,00 €
HoitopaketitHinta alk.
Intialainen päähieronta + kasvohoito 30 min.
Aito intialainen päähieronta tehdään asiakkaan istuessa tuolilla. Hierontaan kuuluu selän, niskan, hartioiden ja pään alue. Rentouttavaa! Kasvohoito 30 min. sisältää alkupuhdistukset, kuorinnan, seerumin ja kasvonaamion.
120,00 €
Kasvohoito 30 min. + jalkahoito
145,00 €
Kasvohoito 30 min. ja rentouttava hieronta käsille ja jaloille
Ihoa hellivä kasvohoito ja rentouttava hieronta käsille ja käsivarsille. Lisäksi jalkoen nestekiertoa edistävä, rentouttava hieronta. Lisäpalveluista voit valita jalkoen hierontaan kuumat kivet.
97,00 €
Banner