Kauneuspiste Pioni

Kauneushoitola Sinulle

Meiltä saat lempeää hoivaa ihollesi ja luonnollista, tuloksellista kauneutta. Olemme erikoistuneet kasvohoitoihin, ja lisäksi teemme jalkahoitoja ja kestovärjäyksiä. Spa-henkinen, raikas ja tilava hoitola tarjoaa levollisen, hiljaisen hetken ja irtioton arjen kiireisiin. Tehokas ilmastointi takaa miellyttävän hoitohetken, puhtaan sisäilman ympäri vuoden ja hiljaiset hoitohuoneet oman yksityisen hoitoelämyksen. Sinua hoitaa ihon- ja kauneudenhoidon koulutettu ammattilainen, SKY-Cidesco-kosmetologi laadukkailla ammattituotteilla. LAHJAKORTIT 24/ 7 verkkokaupasta Hoitolan toiminta on terveydensuojelulain (763/1994) mukaisesti tarkistettu ja tarkistetaan säännöllisesti (tilat, pintojen ja kalusteiden kunto, yleinen siisteys, välinehuolto, sisäilman laatu, hygieniakäytänteet ja omavalvonta). Hoitolaitteet ovat Stukesin kosmetologin käyttöön hyväksymät. Facebookista ⬇️ löydät uusimmat kuulumiset ja tarjoukset. Tervetuloa 🌺

Henkilökunta

Ajanvaraus

Ajanvarauksen peruutus veloituksetta viimeistään 48 h ennen. Ajanvarausehdot-ikkuna avautuu varausta tehdessäsi sivun yläkulmaan. Lahjakorteissa tarkista lahjakortin voimassaoloaika, varaa aika ajoissa, lahjakortin numero lisätietoihin. Tervetuloa!

Yhteystiedot

Sisäänkäynti Keskikadun puolelta. Ovi on lukossa ja ovikello löytyy ulko-oven vierestä. Asemalta matkaa hoitolaan 400 m., Karusellista n. 5 min. kävelymatka. Saavuthan omalle hoitoajallesi täsmällisesti, 5 min. ennen varattua aikaa, jotta olemme valmiina sinua varten. Vastaanottohenkilöä ei ole. Hoitojen aikana emme avaa ovea tai vastaa puheluihin/puhelin pois päältä. Olet sydämellisesti tervetullut!

Sijainti

 Kauneuspiste Pioni

 Koulukuja 1 (sisäänkäynti Keskikadun puolelta) 04200 Kerava

Hinnasto

Pidätämme oikeuden hinnan- ja sisällönmuutoksiin.

KasvohoidotHinta alk.
Kasvohoidot tarjoukset
17. - 21.6. kaikkiin kasvohoitoihin kaupan päälle käsien rentouttava hieronta hoitotuotteella.
0,00 €
Gerard's Essential Face Regime
Välittömiä tuloksia ja kokonaisvaltaista hyvää oloa. Ylellinen Gerard´s kasvohoito. Kukkien, mineraalien, lähdeveden ja kasviuutteiden voimaa. Yksilöity kasvohoito ja hoitoelämys tähtitaivaan alla tunnelmallisessa ja hiljaisessa hoitohuoneessa. KOSTEUTTAVA kasvohoito kuivalle tai pintakuivalle iholle, palauttamaan ihon kosteustasapaino ja kirkkaus. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuumat oshiborit, elvyttävä kasviuute, puhdistava kasvonaamio, kosteuttava kasvonaamio ja hoitovoide.
98,00 €
Gerard´s Calmsense
Välittömiä tuloksia ja kokonaisvaltaista hyvää oloa.Ylellinen Gerard´s kasvohoito. Kukkien, mineraalien, lähdeveden ja kasviuutteiden voimaa. Yksilöity kasvohoito ja hoitoelämys tähtitaivaan alla tunnelmallisessa ja hiljaisessa hoitohuoneessa. RAUHOITTAVA, KOSTEUTTAVA kasvohoito couperosa-iholle, punoittavalle iholle, herkistyneelle iholle. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuumat oshiborit, ihotyypin mukainen kuorinta, herkän ja hauraan ihon azuleeni-kehäkukka hoitoöljy, kosteuttava tai puhdistava kasvonaamio, rauhoittava kasvonaamio ja hoitovoide. Lisäpalveluista voit valita mm. ultraäänipuhdistuksen ja hieronnat.
98,00 €
Gerard´s Lift Intense
Välittömiä tuloksia ja kokonaisvaltaista hyvää oloa. Ylellinen Gerard´s kasvohoito. Kukkien, mineraalien, lähdeveden ja kasviuutteiden voimaa. Yksilöity kasvohoito ja hoitoelämys tähtitaivaan alla tunnelmallisessa ja hiljaisessa hoitohuoneessa. LIFTAAVA, KIINTEYTTÄVÄ kasvohoito syväkosteuttamaan, ikääntymisen merkkeihin, kuivalle iholle, juonteisiin. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus kuumat oshiborit, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, aromaattinen kiinteyttävä ja elvyttävä kasviuute, puhdistava kasvonaamio, liftaava ja elvyttävä kasvonaamio ja hoitovoide. Lisäpalveluista voit valita mm. ultraäänipuhdistuksen ja hieronnat.
98,00 €
Gerard's Lift Intense, ultraäänipuhdistus ja karboksiterapia yhdistelmähoito
Tätä hoitotulosta asiakkaat haluavat kaikkein eniten kasvohoidossa. Kolmen tehokkaan kasvohoidon supertehokas yhdistelmä. Kiinteyttävä, uudistava, puhdistava, ihon aineenvaihduntaa lisäävä ja heleyttävä kasvohoito. Heipat harmaalle, elottomalle iholle, kuivalle iholle, ikääntymismuutoksiin. Tehokas anti-age hoito.
149,00 €
Gerard's Detox Skin
Välittömiä tuloksia ja kokonaisvaltaista hyvää oloa. Ylellinen Gerard´s kasvohoito. Kukkien, mineraalien, lähdeveden ja kasviuutteiden voimaa. Yksilöity kasvohoito ja hoitoelämys tähtitaivaan alla tunnelmallisessa ja hiljaisessa hoitohuoneessa. DETOX kasvohoito uudistamaan ihoa, kuona-aineiden poistoon, ihon kirkastukseen ja ihonsävyn tasoittamiseen. Probioottinen ja antioksidanttipitoinen hoito ihon mikrobiomin tasapainottamiseen. Kaikille sopiva hoito esim. vuodenaikojen vaihtuessa 4 x vuodessa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuumat oshiborit, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, aromaattinen kiinteyttävä ja elvyttävä kasviuute , detox kasvonaamio, kosteuttava kasvonaamio ja hoitovoide.
98,00 €
Karboksiterapia
Erikoiskasvohoito.Ihon ikääntyessä hiusverisuonissa hapen määrä vähenee ja solujen kyky uusiutua huononee.Iho menettää kimmoisuutensa ja joustavuutensa ja ihon happipitoisuus laskee. Karboksiterapialla vaikutetaan kohdennettuihin iho-ongelmiin.Ihon joustavuus, laajentuneet ihohuokoset, juonteet, samea ihonväri. Karboksiterapialla stimuloidaan kollageenin- ja elastiinin tuotantoa.Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, karboksiterapia, kasvonaamio ja hoitovoide. Sarjahoitona 7 - 14 pv. välein.
110,00 €
Klassinen premium kasvohoito
Nimikkihoitomme. Välittömiä tuloksia ja kokonaisvaltaista hyvää oloa. Ylellinen yksilöity Gerard´s premium kasvohoito ihosi eritystarpeisiin: Calmsense, Lift Intense, Detox Skin, Pure Skin tai Essential Face Regime tai yhdistelmä em. hoidoista. Samassa hoidossa siis puhdistusta, kosteutusta, kiinteytystä, rauhoitusta. Kukkien, mineraalien, lähdeveden ja kasviuutteiden voimaa. Hoitoelämys tähtitaivaan alla tunnelmallisessa ja hiljaisessa hoitohuoneessa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistukset, mineraali- ja vitamiinipitoinen hoitovesi, kuumat oshiborit, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, kiinteyttävä ja uudistava ampullitehohoito, aromaattinen kiinteyttävä ja elvyttävä kasviuute , käsivarsien ja käsien hieronta ensimmäisen naamion aikana, niskan, hartioiden, decoltén ja kasvojen muokkaava ja rentouttava hieronta hyaluronihappoa ja vitamiineja sisältävällä hoitotuotteella, hoitoöljy, kasvonaamio x 2 ja hoitovoide.
146,00 €
Klassinen kasvohoito
Kosteuttava klassinen Gerard´s kasvohoito, joka sisältää kasvohieronnan lisäksi hartioiden ja niskan hieronnan. Kukkien, mineraalien, lähdeveden ja kasviuutteiden voimaa. Ylellinen hoitoelämys tähtitaivaan alla tunnelmallisessa ja hiljaisessa hoitohuoneessa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistukset, lämpimät pyyhkeet, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, aromaattinen kiinteyttävä ja elvyttävä kasviuute, kasvonaamio ja hoitovoide.
117,00 €
Klassinen kasvohoito ja ultraäänipuhdistus
Kosteuttava klassinen Gerard´s kasvohoito, joka sisältää kasvohieronnan lisäksi hartioiden ja niskan hieronnan. Kukkien, mineraalien, lähdeveden ja kasviuutteiden voimaa. Ylellinen hoitoelämys tähtitaivaan alla tunnelmallisessa ja hiljaisessa hoitohuoneessa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistukset, lämpimät pyyhkeet, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, aromaattinen kiinteyttävä ja elvyttävä kasviuute , kasvonaamio ja hoitovoide. Hoitoon sisältyy ihoa ultraäänipuhdistukseen valmistavat tuotteet. Ultraäänipuhdistus on ihon pintapuhdistus, joka kuorii, puhdistaa, kirkastaa ihoa ja lisää sen aineenvaihduntaa.
137,00 €
Ultraäänipuhdistus
Ultraäänipuhdistus on ihon pintapuhdistus, joka kuorii, puhdistaa, kirkastaa ihoa ja lisää ihon aineenvaihduntaa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, kasvonaamio ja loppuvoide.
98,00 €
Ultraäänipuhdistus ja kevyt mekaaninen puhdistus
Tämä hoito sopii sinulle, joka haluat perushoidon, jossa tehdään ultraäänipuhdistus ja kevyt mekaaninen puhdistus paikallisesti. Mustapäitä on esim. nenässä tai leaussa tai otsassa tai poskipäillä. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, perusultraäänipuhdistus, mekaaninen puhdistus, kasvonaamio ja loppuvoide.
115,00 €
Akne-iho kasvohoito
Akne ei katso ikää. ja vaatii pitkäjänteistä hoitoa. Akne on tulehduksellinen ihosairaus, jota kosmetologi ei paranna, mutta säännölliset hoidot tukevat ihon kuntoa esim. ennen lääkekuureja tai niiiden jälkeen. Akneiho on usein myös herkkä ja tarvitsee kevyttä ja rauhoittavaa hoitoa. Akneen taipuvaisen tai akneihon tasapainottava, puhdistava hoito.Hoidossa käytetään akneihon tuotteita. Kevyet hapot puhdistavat huokosia, vähentävät tulehdusta ja rauhoittavat ihoa. Sisältää myös laitehoidon, joka desinfioi, rauhoittaa ihoa, estää tulehdusta ja bakteeritoimintaa.
92,00 €
Timanttihionta (timanttikuorinta)
Kuivaa ihosolukkoa, paksu iho, elon iho? Tasoitusta ihon tekstuuriin, kirkastusta, heleyttä ja apua tukkoiseen ihoon. Iho on pehmeä ja hoitotuotteet imeytyvät tehokkaasti ihoon hoidossa ja hoidon jälkeen. Timattikuorinta ei sovi kaikille: Herkkä iho, kauttaaltaan couperosaiho, ärtynyt iho, hyvin ohut iho, ihosairaudet, paljon luomia, ennen aurinkolomaa tai sen jälkeen, tulehtunut iho ja lääkekuureihin varoajat. Tehostettu aurinkosuojaus 1,5 – 2 viikkoa hoidon jälkeen. Pidä taukoa retinolin ja happojen käytöstä vähintään viikko ennen hoitoa.
98,00 €
Gerard's Glyco Peel Treatment
Tulossa! Varattavissa jossain muussa kasvohoidossa aiemmin käyneelle asiakkaalle. Uudistava, kirkastava, pehmittävä. Häivyttämään ihon ikääntymisen merkkejä, vaalentamaan pigmenttimuutoksia, tasoittamaan ihonsävyä. Aurinkovaurioihin, epäpuhtauksiin, tukkeutuneisiin ihohuokosiin. Stimuloi kollageenin tuotantoa. Hoito sopii yksittäisenä hoitona, hoitosarjana, muiden kasvohoitojen lomassa. Ei sovi ärtyneelle, tulehtuneelle iholle, hyvin herkälle iholle tai iholle, johon on hiljattain tehty voimakkaita käsittelyjä. Ei ennen tai heti aurinkoloman jälkeen. Aurinkoa pitää välttää heti hoidon jälkeen ja huolehtia aurinkosuojan käytöstä.
95,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Tietoa jalkahoidoista
Jos sinulla on diabetes, syvät haavat jaloissa, infektioita, voimakkaasti sisäänpäin kasvavat kynnet, känsiä, suosittelemme kääntymistä lääkärin puoleen. Lääkäri ainoastaan voi heti määrätä tarpeelliset testit ja reseptillä saatavat hoitotuotteet, jotka eivät kuulu jalkahoitajan toimenkuvaan tai vastuualueelle.
0,00 €
Basic + spa jalkahoito 90 min.
Pidennetty versio Basic + spa jalkahoidosta (kts. hoitokuvaus). Tämä sopii sinulle, jonka edellisestä jalkahoidosta on esim. enemmän kuin 6 kk.tai vaan haluaa pitkän, rentouttavan hoitohetken. Hoidon alussa tehtävän jalka-analyysin jälkeen myös 60 min. hoito voi olla riittävä. Jalkojen kunto on hyvin vaihteleva ja itse asiakkaan on vaikea arvioida työn määrää ja kestoa.
115,00 €
Basic + spa jalkahoito
Jalkahoito, jossa jalkojen ihoa hoidetaan yhtä laadukkailla tuotteilla kuin kasvoja – AHA-happoja, vitamiineja, ravitsevia öljyjä, eteerisiä öljyjä ja tehokosteuttavaa hyaluronihappoa. Hoito aloitetaan raikastavalla lämpimällä kylvyllä. Kuivaa ihoa poistetaan ja verenkiertoa elvytetään hoitavalla kuorinnalla, kovettumia pehmennetään hoidon alussa hoitotuotteella. Kynnet leikataan, kynsinauhat hoidetaan hoitotuotteella. Kosteuttavan hoitonaamio on tehotuote jalkojen iholle. Rentouttava jalkojen hieronta tuntuu koko kropassa ja sinulle valittu hoitovoide viimeistelee kevyet jalat.
90,00 €
Basic kevyt jalkahoito
Sopii myös hyvin hoidoksi vuorotellen perusteellisen jalkahoidon kanssa.Keveyttä askeleeseen, hemmottelua jaloille ja rentouttava hoitohetki laadukkaillla ammattilaistuotteilla.Ihoa hoitava ja raikastava kylpy, kuivaa ihoa poistava kuorinta, kynsien leikkaus sekä hoitovoide.
70,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Kestovärjäykset lisäpalveluista
Kestovärjäykset tehdään pääosin (ja asiakkaat varaavat) lisäpalveluina muiden hoitojen yhteydessä. Kaikki ajat eivät ole ajanvarauksessa ja parhaiten saat ajan soittamalla/tekstarilla.
0,00 €
Ripsien ja kulmien kestovärjäys
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.Värjäyksissä käytetään laadukkaita ammatti- ja hoitotuotteita hyvällä hygienialla. Tulethan ilman silmämeikkiä.
39,00 €
Ripsien ja kulmien kestovärjäys, sarjahoitohinta
Kun varaat ensimmäisen käynnin jälkeen seuraavan hoitoajan 4 viikon päähän, saat hoidon sarjahoitohintaan. Jos hoitoaikaa siirretään, etu ei koske yli 4 viikon päähän siirrettyä aikaa.Merkittävä etu ja kulmat ja ripset pysyvät kuosissa koko ajan. Hajakarvojen siistiminen nyppimällä.Tulethan hoitoon ilman silmämeikkiä. Aikaa ei ole varattu silmämeikin poistoon.
30,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
26,00 €
Kulmien laminointi ja hybridivärjäys
Kulmien laminointi on kulmia ryhdistävä käsittely. Hoitoon kuuluu lisäksi kulmien kestovärjäys ja hoitokäsittely. Käsittelyllä ei voi tehdä lisää karvoja, pidentää kulmia alku- tai loppupäästä tai käsitellä hajakarvoja täysin erillään varsinaisesta kulmien kaaresta. Laminointi on eri asia kuin ihon värjääminen, joka lähtee parissa päivässä pois. Laminointiaineet eivät myöskään kuulu iholle, vaan ne on tarkoitettu ja turvallisia karvan käsittelyyn. Normaalit kestovärit eivät ole myöskään tarkoitettu ihon värjäämiseen. Laminoinnilla ja hybridivärillä saadaan kuitenkin tehtyä harvoihin, vaaleisiin kulmiin luonnollinen ja kestävä lopputulos. Hybridiväri on ammoniakiton (ei kuivata karvaa), PH-neutraali, voi värjätä ihoa ja sisältää UV-suojan.
66,00 €
Kulmien laminointi
Kulmien laminointi on kulmia ryhdistävä käsittely. Hoitoon kuuluu lisäksi kulmien kestovärjäys ja hoitokäsittely. Käsittelyllä ei voi tehdä lisää karvoja, pidentää kulmia alku- tai loppupäästä tai käsitellä hajakarvoja täysin erillään varsinaisesta kulmien kaaresta. Laminointi on eri asia kuin ihon värjääminen, joka lähtee parissa päivässä pois.Laminointiaineet eivät myöskään kuulu iholle, vaan ne on tarkoitettu ja turvallisia karvan käsittelyyn.
60,00 €